Minä

Blogia kirjoittelee vuonna 1990 päivänvalon ensimmäistä kertaa nähnyt naishenkilö. Asumme tällä hetkellä Hämeenlinnassa. Olemme mieheni kanssa kulkeneet yhtä matkaa vuodesta 2008 lähtien, nykyään perhettä täydentää kahden koiran bullipartio.

Olen ammatiltani ensihoitaja ja työskentelen tällä hetkellä pelastuslaitoksella ambulanssihommissa. Ammatinvalinta oli jotenkin täysin luonnollinen ja tuntuu edelleen vahvasti oikealta.

Koirien kanssa kuljen paljon eri harrastuksien parissa. Pelastuskoiratoiminta on tullut hyvin lähelle sydäntäni ja osallistuimme Kotkassa asuessamme hyvin aktiivisesti Kotkan Pelastuskoirayhdistyksen toimintaan. Molemmat koirat ovat käyneet pienestä pitäen raunioilla ja metsissä etsimässä ukkoja ja tuntuvat nauttivan touhusta suuresti. Riesan kanssa olemme päässeet kokeisiin astikin, mutta päätavoitteena harrastelussa on kuitenkin koirien (ja omistajan) aktivointi ja mielen virkistäminen. Tällä hetkellä lajivalikoimaamme kuuluvat näyttelyt, agility, rally-toko, toko ja kaverikoiratoiminta.