torstai 11. huhtikuuta 2013

Tähän mennessä tapahtunutta..
Viimeisestä blogimerkinnästä alkaa olla sen verran aikaa että olisi hyvä ehkä kerrata nopsasti tämänkin vuoden alkupään tapahtumia.

  • Tammikuussa pääsimme Riesan kanssa esimerkkikoirakoksi viettiseminaariin. Saimme paljon hyviä vinkkejä ja lisää treenimotivaatiota!

  •   Kävimme helmikuussa näyttelyreissulla Tallinnassa koko poppoo. Riesa lopetti näyttelyuransa ja Kuula aloitti omansa tällä matkalla. Koko reissu meni mainiosti, koirat käyttäytyivät hyvin ja hauskaa oli. Menestystäkin saatiin: Kuula oli terriereiden erikoisnäyttelyn BIS3-pentu! Riesa joutui valitettavasti tyytymään PU2- ja PU3-sijoihin, eikä se näin ollen napannut haussa olleita CACIBeja.

  • Kuulan veli Rollo pistäytyi hoidossa vajaan viikon ajan. Bullikolmikko tuli mainiosti toimeen keskenään, emmekä olisi välttämättä olleet valmiit luopumaan penikasta omistajan hakiessa sitä kotiin..


  • Ikäviäkin tapahtumia oli tietysti (kuten aina Riesan kohdalla..). Ensin se teloi hangessa juostessaan oikean takajalan anturan, josta irtosi oikein kunnon köntti. Ilmeisesti kipeän tassun takia konkatessa saman jalan akillesjänne ärtyi ja aiheutti oikein ärhäkän jännetupen tulehduksen. Jalka oli pitkään turvoksissa ja kipeä, mutta lähti onneksi ab-kuurilla paranemaan.
  • Riesa kastroitiin maaliskuussa. Vaikutukset näkyvät jo selkeästi: lenkillä tavattu juoksuinen narttu ei aiheuttanut minkäänlaisia reaktioita. Myös ruoka on alkanut kiinnostaa Riesaa paljon enemmän. Se myös keskittyy paljon paremmin treenatessa ja tekee yhteistyötä äärimmäisen mielellään. Mamman pikku palvelusbulli <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti