keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Loppukuun kuulumisiaLoppukuuhun on mahtunut muutama mainitsemisen arvoinen tapahtuma. Riesa pääsi esiintymään isännän kanssa Haminan match show'hun Mies ja koira- luokkaan. Bullikkamme esintyikin oikein edukseen ja kulki selvästi parhaiten koko porukasta. Ihmetyksemme olikin suuri, kun parivaljakko sijoittui vasta neljänneksi - ehkäpä tässä luokassa haettiin vähän vähemmän ammattimaista esiitymistä, mene ja tiedä. Hauskaa Riesalla oli ainakin ja se on pääasia.

Valitettavasti oma automme jäi pari viikkoa sitten jäähdytinvian vuoksi telakalle ja saimme lainaksi ei-farmari-mallisen auton, jossa koirat joutuivat totuttelemaan takapenkillä vöissä matkustamiseen. Isomman ongelman tosin tällä hetkellä aiheuttaa auton manuaalivaihteisto, sillä leikattu jalkani ei vielä sovellu kytkimen käyttöön. Koirien treenaaminen ja muu paikasta toiseen kulkeminen onkin nyt vähentynyt, sillä tarvitsen aina jonkun mukaan kuskiksi liikkeelle lähtiessäni.Riesa pääsi huhtikuun lopulla myös kevätretkelle Hyvinkään koirakylpylään labbis-kaveri Mersun kanssa. Olemme käyneet uimalassa aiemminkin ja Riesa on tykästynyt hommaan ihan tosissaan. Se juoksee altaaseen oma-aloitteisesti ja hakee palloa väsyksiin asti. Koirille oli varattu koko allas puoleksi tunniksi ja ne saivat kulkea vapaasti altaaseen ja pois koko ajan. Kotimatkalla takapenkillä oli melko väsynyt uimamaisterikaksikko. Ohessa muutama kökkö kännykkäräpsy reissusta.Kuulalla oli vähän rauhallisemmat pari viikkoa. Se katkaisi kyntensä hepuloidessaan jo reilu kuukausi sitten ja alkuun näytti, että paraneminen on hyvässä vauhdissa. Käytin sen lääkärissä ikeneen tulleen liikakasvun vuoksi ja samalla rauhoituksella huomattiin, ettei kynsi ollutkaan parantunut. Se oli pitkälle halki ja haljennutta osaa poistettaessa kynnestä pursusi märkää. Kynsi leikattiin sitten niin pitkälle, että saatiin tervettä materiaalia esiin ja jäljelle jäänyt pätkä poltettiin. Kuula sai matkaan sitten myös ab-kuurin.
Kävimme isolla porukalla risteilyllä viime viikonloppuna. Bullipartio heivattiin siksi aikaa tuttuun hoitolaan, jossa kaverukset viihtyivät edellisenkin kerran tapaan oikein hyvin. Tukholman tuliaisina koirat saivat ihanan pehmo-vaakun, josta riitti viihdykettä muutaman päivän ajan. Lelu oli oikeastaan saman tien kappaleina, mutta irtonaiset osatkin innostivat riehakkaisiin leikkeihin.


Riesan hartaudella odotettu Kaverikoira-huivi saapui vihdoin. Nyt kaveribulli saakin edustaa hoivakotikeikoilla oikein virallisessa asussa!

Tänä viikonloppuna Riesalla on edessä toinen virallinen rally-toko-startti Lahdessa. Treeni on ollut melko pätkittäistä oman terveystilanteeni vuoksi, mutta alokasluokan temppujen pitäisi olla koiralla hyvin hallussa. Pientä muistinvirkistystreeniä on tietysti otettu alle parin viikon ajan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti